Resefeber

Usch och fy vad jag börjar bli nervös... När jag kommer hem från Kroatien är jag hemma i ungeför 48 timmar sen åker jag vidare till Grekland. Ni får tycka att jag är största fjanten av alla men jag tycker det känns väldigt läskigt att åka utan mamma och pappa. Hur ska vi hitta, hur ska vi göra? Man har alltid följt med strömmen när man varit utomlands. Jag har aldrig någonsin observerat hur vi har gjort saker och ting. Känner trots allt att någongång ska vara ens första.

Nu kom en söt liten plutt hem till mig som jag ska äta med nu så jag får väl se när jag skriver igen.

Acne

Sushi

Idag har jag varit ledig från jobbet och först fixat mina naglar hos bästa Linda. Sedan så köpte jag med mig sushi och jordgubbar hem så för min del blev det en riktigt lyxlunch. Prövade även den nya ramlösan med granatäpple. Riktigt god så ni vet!

Höga förväntningar

På torsdag åker vi!! En underbar vecka till Kroatien. Kommer inte sakna midsommar, kommer inte sakna de kalla vattnet i sverige som man måste bada i för det är en "tradition". Kommer göra vad jag vill och skita i alla svenska traditioner!


Hoppas detta är de jag kommer att få uppleva eller har jag för höga förväntningar??

Time

Tid till att leva. Tid till att ha kul. Tid till att bara vara jag. Nää, de finns ingen tid kvar tror jag. Jag ska iallafall ha tid med att blogga nu. Jag ska blogga tills ni och jag ser en lycka i mina ögon som på denna gamla bild

black day

Satte på mig en luftig tygbit för att ens kunna andas. För att inte efterlikna döden allt för mycket satte jag lite färg på mig själv. Synd bara att detta inte gäller mitt livlösa ansikte. Det är så läget är just nu och det är bara att svälja.

RSS 2.0