Blondiner har roligare?

Ska och köpa mera blonda slingor nu och sen ska nog angelicas mamma få slinga mitt hår sen ska jag på Bio.

Får visa hur de blir i håret när alla mina små projekt är klara. Ska göra de långt och grejer så efter höstlovet så får ni se :)


Hur många slingningar ska de bli? ska jag bli blond kanske :) stämmer det att blondiner har roligare?

tråkigt med skola

Har skrivit ett cv eller mer som ett personligt brev till ett hotell/resturang i Barkaby nu och bakat muffins. Ska börja plugga till No provet som är i morgon. BLÄÄÄ

I need TIME

Har ingen tid längre att blogga för skolan tar all min tid sen den tiden som blir över umgås jag med familjen eller är på gymmet så bloggen kommer inte i första hand. Ska försöka. Ska duscha sen lägga mig och läsa så godnatt på er!

Tack

Tack alla tjejer för en lyckad lördagskväll. Idag har jag tränat med angelica och nu väntar jag på maaat!!


Felicia,födelsedags barnet,jag och alex

Grattis Kakan

GRATTIS KARIN!

Nu ska jag hem till karin och fira. Ha en trevlig kväll för det ska jag ha sen håller alla tummarna för sverige klockan 8!!

F + M

Börjar må illa igen... Efter skolan ska jag och Lisa till kista och leta prao sen skavi köpa en present till Karin som fyller år på lördag. Ikväll ska jag nog vara med Angelica,Tessan och sen deras pojkar tror jag. Vet inte riktigt om dom skulle vara med men vi får se :)

Hoppas alla ser att det står F+M.Bilden är tagen sommaren 08 men det är samma person M:et står för

I'm on my way up

ÅÅÅHH! sitter och försöker fixa fram allas nummer igen. Ska sen lägga in massa musik på datorn. Kan inte idioten som tagit min mobil bara lämna tillbaka allt??

Saknar min pojkvän redan....


Tralala

Min mobil har blivit snodd i skolan så jag känner mig helt handikapad utan. Men mitt simkort kommer idag eller imorgon så de känns bra. Papppa glömde ringa och väcka mig idag så de blev lite knas så jag stannade hemma för det är en otroligt onödig dag idag(förlåt mamma). Så ska ta och städa/plugga/packa idag sen kanske ut och fika eller något. PussVill redan att de ska bli sommar!

.

Just do it!

Vill ha tid

Sluta nu.

I helgen har jag varit med mathias och sen så åkte han nyss så jag ska sätta igång med att plugga sen får ja se hur sent det blir. här är sakerna jag vill hinna med att göra under kvällen :)


1.baka kanelbullar för alla vet säkert vilken dag det är idag.

bild tagen från..

2.Få med angelica till gymmet och bara sätta på musik och koppla bort allt runt om.

021009

neger neger haha va tvungen :)


Igår va jag på sjukhuset och skulle prata med doktorn om mina halsflusser så nu är det bästämt att dom ska opereara mig men vet inte när, jätteskönt tycker jag fast samtidigt är ja rean nervös för att de ska göra mega ont...

Såkallade ¨vänner¨ är inget att ha. Skratta på.

RSS 2.0