ensam bäst..

Vem vill följa med mig och min klänning på fredag till stan? Måste kolla skor!

Grattis Alla som fyller år och glad morsdag!

Känns som alla fyller år idag. Idag har jag suttit uppe hos mina kusiner för min minsta kusin fyllde 8! Jag kommer så väl ihåg när han typ va 4. Det känns som om han fortfarande är så liten fast kanske måste inse att han inte är de. Satt också och pratade med en tjej där som också går i 8an och hon hade MVG i alla ämnen förutom ett som hon hade ett jätte starkt VG i. Hon va ingen underbarn eller något som jag trodde först hon hade bara gett sig tusan på att hon skulle gå ut med alla MVG! Det fick mig att kämpa idag så har pluggat massor och ska plugga lite till ! PUSS

LA INK

kollar på LA ink. jag vill också tatuera mig men vet inte vad och vart än och är inte över 18 heller. Man vill ju inte göra en man kommer ångra resten av livet som jag vet att e person kommer göra! STUPIIID!!

Sjuk!

Feber nu.... Jag lyckas alltid blir det och när man ligger där i sängen börjar man tänka på allt och ingenting. Har inte lust med något men vill jätte gärna hitta på något!! 
 

Måste bara berätta en sak om min mamma. fort man säger att man börjar bli varm så kommer hon med örontemoneten och kan testa typ minst 3 gånger i varje öra. Så nu när jag har feber måste hon kolla min temp stup i kvarten. HAHA det är min mamma de!

Vårdag.

Jag vill bara gnälla så godnatt. Att man kan bli så glad av ett samtal är sjukt.

Skolan är hemsk

Ska smörja in min nu så man blir fin om benen imorgon för ja ska våga gå barbent.Gör sällan det, brukar alltid ha tunn strumpbyxor men inte imorn :) hihi ska göra klart So arbete

*

JÄVLA FAMILJ MAN SKA HA.SKIT SKOLA.SKIT ALLT ALLT ALLT

någon människa som är glad och kan smitta av sig? för i mitt hus är alla sura! JIPPI.

Godnatt

Vet ni vad jag nyss klickade hem?!
 Ger er en ledtråd

I'm stupid

Långärmad vadå?

Det lär nog bli nummer 7. Ska prata med pappa bara sen har jag faktiskt inte tänkt ha på mig riktiga fin skor. Blir nog ett par orginella vita gladiatorskor med hög klack:) eller kanske bara ett par pumps. Vi får se


Juste! säger ni långärmad t-shirt eller långärmad tröja?Eller vad är det här?



milow-out of my hands

Hittat en ny favorit låt eller ja, pedram hittade sen såg ja de.

ska välja kläder tills imorgon. Ta kort på det så de förhoppningsvis kommer upp i bloggen.Har inget vättigt att skriva pusshej!

HJÄLP

Har lite panik nu vad jag ska ha på mig på skolavslutingen. Skulle ni kunna hjälpa mig opch rösta på den finaste?


                   
(tryck på bilderna för att se dom större)

Fall in love?

Blev en hemmakväll hos angelica:) hihi mer än trevligt. Fast hade andra planer under kvällen men en viss person kan tydligen inte ringa så de blev som de blev.... Kisses


 
Angelicas katt är inte hemmma under helgen, men visst är den söt?

Fredag+Lördag



svar på komentar:så ser mina hörlurar ut och kostar runt 1000lappen kan jag tro.

igår(fredags) så va jag hemma sen åkte jag hem till angelica och fixade oss sen gick jag hem igen och hade de trevligt me Hasse och martina(pappas kompisar) hahah de låter kanske jätte tåkigt men vi hade trevligt  :)

Idag vet jag inte riktigt än vad som händer. Ska ta det lugnt iallafall:)

.

I'm alive

Onsdag + Torsdag

Helt trött på att blogga när det ät helg(eller torsag). Igår va jag i rotsunda nere vi norrviken och va med massa trevliga människor och självklart angelica me :)

Idag ska jag ha med mig kameran och ska till badberget med rotan tjejerna. Natta och mona kommer dig också.Nej nu ska jag kissa sen gå till angelica och fixa oss.
PUSS


I know you want to kiss me ;)

En bild säger mer än 1000 ord.

GAMMALT! (men fint hår )


Blodsyster josefin

TRÅK!!Ska nog ringa johanna min nu och få med henne ut och springa men först ska ja hitta ett par hörlurar:) Dåligt väder!Usch har inget att skriva alls. lite synd kanske. Jo juste idag blev jag och josefin blodsystrar! På riktigt.Jag har hennes blod i mig.

Imorgon ska jag ta ett snack me tjejerna i klassen för börjar bli riktgt trött på hur dom pratar när jag inte är med.Folk tar allt förgivet istället för att fråga. Frida är det så är det si? Åh jag orkar inte mer.


Vissa saker saknar man mer än andra, det här är något jag saknar mest av allt. När alla älskade alla.Glömmer aldrig er tjejer och ni ska veta att jag fortfarane älskar er!
.

Grattis mona(igår)

Igår va ja lite överallt men slutade med chips och dipp och cola hemma hos mig när Hampus och Dennis hade gått :) Har köpt en ny brun utan sol. Den va jätte bra och luktar gott:)

den här fast för hela kroppen!när den är slut tänker jag pröva kastajevatten  puss

Veckans to do!

Göra klart u-landsarbetet!

Plugga på No provet tills onsdag

Lämna monas klänning och hämta min.

Springa med johanna.

Hämta min tjockjacka ner från vinden(det va kallt i helgen mamma!)

I like to hug you

Plugg plugg plugg. Skriver mer sen om min helg.Present till mona och till mig själv och hur veckan blir.

Me miss that we had.

skulle egentligen hitta på något med F idag men sen så smsar jossan mig och frågar om ja hade gjort u-landsarbetet. Tror du inte jag helt hade glömt det eller ? Jo så nu måste jag sätta mig med allt det som jag knappt förstår hur man gör och tror inte jag har häftet som amn ska utgå ifrån heller. FAN FAN FAN!!!

Fy skäms frida westman!

HEI. Fy på mig !!!Jag har inte packat och ingen dagens outfit!FY FY!! ska packa nu sen välja kläder tills imorgon :) PUSS

Can't you se me?

Självklart somnade jag med smink och hela faderullan på mig igår. Dagen har varit helt okej (kan vi låssas om). Imorgon har jag prov som sagt och ska prata med min Tyska lärare och försöka få bara göra halva provet så tar ja resten på tisdag annars får jag göra så gott jag kan....Har inget mer att skriva,förlåt men tappat luften lite.







 

Skvallra inte?! okej?

Ska gå och rota i roberts garderob nu (SHHHH). Ska platta håret och tvätta bort sminket och äta mina katt tabletter. Grymt tråkig dag idag måste jag bara säga!


en av bilderna som jag tog igår :)


Ut och fota

Ska ut och fota nu puss så länge på er! kommer en förtitt på bilderna senare!

Vem är du ?

Nu har jag en fråga till er mina söta små läsare. Vilka är det som läser? Är det någon jag inte har en aning om? skriv gärna namn och efternamn :) Tack

det får inte bli tordag

Haft en trevlig dag idag med klassen men kan inte blogga mycker mer nu för kom på att jag har et tyska prov på torsdag som ja ska på g/vg på! :)

Snygg jag är!!

Sitter och kollar på wipeout och lookbook. Hitttar massa fint, både kläder och killar hahah :) Sitter mäst och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon och va ska de bli för väder. Någon som vet ? Puss så länge tror jag bloggar innan jag somnar :) Juste kan den som typ hotade mig sluta leka min mamma nu.


betyder vänskap mer än kärlek?

TRÖÖÖÖÖTTT!!! Jag märker nu när det blir helg att jag måste ha min skönhetssömn annars orkar jag inte.Helgen har varit mycket bra men sen kommer det stunder när vänner behanlar än konstigt.Vissa mer än andra och nu börjar jag undra hur mkt våran vänskap betyder. Hoppas du förstår vem du är och när du förstår de kan du höra av dig för jag tänker inte göra det.För jämt är det jag som hör av mig inte du...... Trodde vi sa bästa vänner förevigt?

Tjejmiddag 8/5

En lyckad tjejmiddag
 med massa skratt säger jag bara! men en tjej saknades... Bavi du ska veta att vi saknar dig.


 


   

 

Mina flickor!

GRATTIS JOSEFIN!!

De blev den understa klänningen för kände att tänk om det blir för mycket.Visst jag älskar att klä upp mig och vara finast men om vi ska ut eller åka någonstans vill jag inte vara värsta mega fin hihi:) Bloggar fårn jossan nu som fyller 15 idag!!!GRATTIS! nää nu ska fixa håret och sminka mig och hjälpa jossan med kläder puss!!!


jag älskar att bråka med David min lilla pojke:)!

if U seek amy

Nydushad nu och ska börja packa alla olika väskor puss och godnatt! Visst har ja blivit bra me bloggandet?

HJÄLP!!! VILKEN!?

     VS    

STRESS+dagens klädsel

Ska sätta mig och ladda ner biler från min kamera som jag äntligen hittat sladden till.Det är otroligt stressigt i mitt huvud just nu.Min dag och imorgon ser ut såhär!


Idag
Plugga till matte prov
Sola(som jag aldrig hann igår)kör brun-utan-sol istället
Duscha
Fixa håret(så det är fint imorgon)
Välja ut kläder tills imorgon och packa ihop allt e en  väska
Packa en väska till mamma
Blogga lite till


Imorgon
skolan
Göra ett ärende till josefin
Följa med till josefin efter skolan och laga mat/efterrätt
Fixa mig till kvällen. Alla kommer runt 5eller6
Hinna blogga
Ha kul

DAGENS KLÄSEL

tight 1- hemma gjorda
tights 2-H&M
Linne-gammalt så vet inte
tröja-gammal från ginatricot

Dagens klädsel


Tröja/skjorta: Hittad i Roberts garderob..
Shorts:från  Only säkert köpta på veromoda

MINI F!!

Ska hem till Robert  och mamma och redigera klart engelska filmen  sen ska jag nog åka och sola sen en lååång dusch och plugga lite till matte provet på fredag.(allt efter 7) Vet inte hur ja tänkt....men men.

HAHAHAHHAHAHAHHAHA kolla vad pappa hittade!!! Jag va ju mega liten!

BLÄÄÄK!

Usch så äckligt! Jag började äta hårkontoll för några dagar sen och jag spyr nästan varje gång jag ska svälja dom där 2 tabletterna per dag. Dom ser ut som små lakrits bitar men dom smakar ungefär katt mat blandat med katt piss. Har inte smakat något av dom men kan tänka mig att så smakar de. Usch!!!men ska tvinga i mig tabletterna iallafall mins ett halv år för ja ska få fint hår och fina naglar!!!

HUH!?

Vissa människor är roliga :) Du vet att ja inte tar åt mig när du säger att jag är ful va ? Det borde du redan veta för jag är skitsnygg och du är bara avundsjuk. Skriv namn så ska de bli kul för dig :)

WIIIIIIEE!!! hittade min sladd till digitalkameran så nu blir de massa bilder i bloggen (på fredag) kameran är hos mamma.....


Fegis!!!!

HAHAHAHHAH Du som  försöker hota mig eller något får gärna skriva namn så ja kan spring in på toan och gömma mig när du kommer! HAHHAHA

Har varit med Lisa,David, Alex och Jossan sen när ja kommer hem står pappa och städar så jag hjälpte till sen nu kollar jag på ballar av stål och ska borsta tänderna och hopppa ner i sängen och påbörja min skönhetssömn!!puussss och sov gott.

Liknar lite mig faktiskt! :) hahah

jag förstår inte

Kär? Förvirrad? Vill jag? Vad? Hur? Ensam? Rädd?

GODNATT!

Dålig uppdatering jag vet!

HEEj och förlåt:) ska på bio med pappa och syster nu och ska försöka slörta till mig skor hade jag tänkt. Behöver ett par vardags skor och ett par high heels tills inte nu i helgen men nästa :) Mona ska ha tjejmidag då och man ska varar extra ''fin''. Varför ? Det är hemligt hihi pusspuss!

RSS 2.0